Kedves Látogató!


Szeretettel köszöntelek a Halacska Református Óvoda Szőlőfürt csoportjának blogján. Itt hasznos információkat olvashatsz a csoportunk életével, valamint tervezett programjainkkal kapcsolatban.

2013. január 27., vasárnap

Decemberben történtek :


Adventi áhitat a templomban:

Ezen a napon közösen átvonultunk a templomba és megnéztük a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola tanulóinak két színdarabját, amivel készültek a kicsik számára. Ezzel is szerették volna meghittebbé tenni a karácsonyi várakozást.


Karácsony:

A várakozással teli időszak után elkövetkezett a karácsony. A karácsonyi ünnepség együtt kezdődött minden csoportnak. Megjelent 3 angyal ( Sári néni, Ági néni és Kata néni személyében), akik segítettek elmondani a akrácsonyi öröm üzenetet. Énekeltünk és megnéztünk egy rövid mesét Jézus születésének történetéről.
Ezt követően minden csoport átvonult, és saját csoportjában folytatta az ünneplést. Az ajándék már várt minket a fa alatt és az asztalokon finomságok voltak. Minden elő volt készítve a további ünneplésre. Miután kibontottuk az ajándékokat, mindenki azzal játszott ami számára a legjobban tetszett. A nap során még játszottunk közösen a gyerekekkel,  zenéltünk és boldog szívvel ünnepeltük ezt a napot. :)

Ajándékra várva :)

Mi is van a dobozban?


A nap második felében tea délutánnal készültünk, ahol együtt lehettünk a szülőkkel, a gyerekek megmutathatták új és kedvenc játékaikat. Majd a végén közösen csillagszórózással és énekléssel fejeztük be az estét.